28.05.2006 | 10:05
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Automatické zavlažovací systémy Rain Bird pro zahrady rodinných domů

Krásná a upravená zahrada je nezbytnou součástí každého moderního rodinného domu. Vybudování a udržování takové zahrady kolem Vašeho domu však vyžaduje mnoho úsilí a nemalé množství času a finančních prostředků. Jedním ze základních a nezbytných předpokladů k dosažení tohoto cíle je i správná a přiměřená zálivka, ve správný čas a na správné místo. Takové zalévání, pokud používáme klasickou konev a hadice, vyžaduje mnoho , mnoho času a nepříjemné monotónní práce.

AUTOMATICKÝ ZAVLAŽOVACÍ SYSTÉM
Řešením je instalace automatického zavlažovacího systému. Moderní systém se skládá z pod zemí ukrytého potrubí a výsuvných postřikovačů, které jsou ukryty pod úrovní terénu. Po otevření přívodu vody elektromagnetickými ventily se postřikovače vysunou nad terén a po skončení zavlažování se opět zasunou do podzemních pouzder. Nic nebrání užívání zahrady ani sekání trávy. Naprogramovaná centrální ovládací jednotka se o celý režim postará za Vás a pro případ deště je v pohotovosti automatické čidlo srážek, které celý systém dočasně vypne.

Zavlažovací systém poskytuje svému majiteli celou řadu výhod. Připomeňme si pouze ty nejzákladnější. Automatizace odstraní nepříjemnou a zdlouhavou práci s konví a hadicí, ušetřený čas pak můžete věnovat Vašim koníčků nebo rodině. Moderní systémy pracují v nočních hodinách, kdy je hodnota výparu nejnižší a proto spotřebují až o 30% méně vody. V neposlední řadě se systém postará o Vaši zahradu i v době Vaší nepřítomnosti během dovolené. Díky čidlu srážek systém reaguje na změny počasí a nezavlažuje nadbytečně. Navíc, krásné okolí domu bez jakýchkoliv diskusí zvyšuje tržní hodnotu a prestiž nemovitosti.

PROČ ZVOLIT SYSTÉM „RAIN BIRD“ ?
Firma RAIN BIRD vyvíjí a vyrábí kompletní řadu výrobků pro profesionální zavlažovací systémy od roku 1933. Firma je proslulá technickou vyspělostí všech výrobků i jejich kvalitou, což dokazuje i udělení Certifikátu ISO 9002.
Díky komplexnosti nabídky firmy RAIN BIRD je zde záruka, že jednotlivé výrobky budou spolu ideálně spolupracovat, a tak plně využijete všechny výhody Vašeho systému.
Systém RAIN BIRD je velice variabilní systém použitelný nejen pro všechny typy a velikosti zahrad, ale i pro parkové a sportovní plochy včetně golfových hřišť. Není jistě náhodou, že se pro značku RAIN BIRD rozhodlo několik desítek fotbalových klubů a většina našich golfových hřišť. K seznamu referencí lze připojit i mnoho desítek parků, firemních areálů a každoročně několik set zahrad rodinných domů.

PROJEKT SYSTÉMU ... BEZ STAROSTÍ
Základní filozofií firmy RAIN BIRD je poskytovat svým zákazníkům služby vždy na té nejvyšší úrovni. Proto je samozřejmé vypracování optimálního návrhu systému včetně cenové kalkulace na základě podkladů a požadavků zákazníka. Systém je vždy navrhován tak, aby byla zajištěna optimální funkčnost za přijatelnou cenu. Podstatným kritériem návrhu je i minimalizace provozních nákladů, tak aby systém pracoval za minimálních nákladů po dlouhé roky.

Firma ITTEC je obchodním zastoupením firmy RAIN BIRD pro Českou a Slovenskou republiku již od roku 1992 a má na svém kontě již několik tisíc spokojených zákazníků. Firma dlouhodobě spolupracuje s více než 50-ti odbornými instalačními firmami, které systémy montují a zajišťují pravidelný servis. Značka RAIN BIRD tak pokrývá celou plochu našeho území. Pokud uvažujete i Vy o instalaci zavlažovacího systému na Vaší zahradě obraťte se na naše pracovníky, kteří Vám ochotně zodpoví všechny Vaše otázky.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down