Zahradní architektura

Tvorba a údržba nejen veřejné zeleně, ale i malých či velkých zahrad. V osmi kapitolách najde čtenář vše od historického vývoje zahrad a parků, kompozice zeleně, praktické a estetické zásady při tvorbě, zakládání a péči o zeleň, až po projektování a legislativu. Knihu ocení nejen studenti zahradnických oborů, ale i majitelé zahrad z řad laické veřejnosti. Odborná témata jsou podána srozumitelnou formou a doplněna množstvím názorných obrázků a příkladových fotografií.

Kolektiv autorů, zkušených pedagogů, je složen z odborníků v oblasti zahradní architektury, historie zahradního umění, krajinářství a zahradnické techniky. Publikace je zdrojem zásadních informací pro tvorbu soukromé i veřejné zeleně v širších souvislostech. Zahrnuje osvědčené zahradnické praktiky i nejnovější poznatky z oboru. Nahlíží na zeleň z hlediska jejího uplatnění v krajině i urbánním prostředí.

Knihu je možné zakoupit na stránkách vydavatelství Profi Press s. r. o. obchod.profipress.cz,  nebo v knižní distribuční síti.*

Autoři: Romana Michálková, Jana Stejskalová, Václav Hurych, Stanislav Svoboda, Miroslav Ezechel

formát: 210 x 297 mm

počet stran: 276 pevná vazba

obchod.profipress.cz

Napsat komentář

Napsat komentář

Komentáře k článku

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down