28.12.2008 | 10:12
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Bakteriální choroby plodové zeleniny II.

K oblíbené plodové zelenině patří rajčata pěstovaná nejen ve velkovýrobě, ale i drobnými pěstiteli na svých zahrádkách. Výborná jsou čerstvá pro okamžitý konzum, vhodná jsou i k průmyslovému zpracování na výrobu protlaků, kečupů apod. Díky vysokému obsahu vitamínů, karotenoidů a dalších látek působí antioxidačními vlastnostmi blahodárně na lidský organismus.

K oblíbené plodové zelenině patří rajčata pěstovaná nejen ve velkovýrobě, ale i drobnými pěstiteli na svých zahrádkách. Výborná jsou čerstvá pro okamžitý konzum, vhodná jsou i k průmyslovému zpracování na výrobu protlaků, kečupů apod. Díky vysokému obsahu vitamínů, karotenoidů a dalších látek působí antioxidačními vlastnostmi blahodárně na lidský organismus.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down