GaLaBau oslaví čtvrt století

Na 25. výročním ročníku mezinárodního veletrhu Galabau 2024 budou opět hrát klíčovou roli témata týkající se výzev adaptace na změnu klimatu. Vystavovatelé budou se svými produkty a inovacemi usilovat o přízeň odborné poroty v Landscape Gardener Cup a zařazení do Green-blue path.

Sektor krajinářství a zahradnictví úspěšně čelí krizi a veletrh GaLaBau se těší trvalé poptávce. Údaje o odvětví ukazují, že GaLaBau, přední mezinárodní veletrh pro městskou zeleň a veřejné prostory, vzdoruje současným výzvám ve stavebním průmyslu. To se odráží také v povzbudivých počtech registrací. Již pět měsíců před začátkem akce byly téměř všechny stánky obsazené. Ve spolupráci s BGL (Německou asociací pro zahradnictví, krajinářství a výstavbu sportovních hřišť) představí letošní ročník 25 významných osobností, které se nesmazatelně otiskly do historie veletrhu nebo byly klíčové při jeho formování. Ve svém programu opět nabídne GaLaBau návštěvníkům populární Landscape Gardener Cup nebo Green-blue path.

Doprovodný program nabízí dialog a inspiraci

Rozsáhlý doprovodný program včetně oblíbených prvků opět zpestří průběh veletrhu. Například Landscape Gardener Cup, venkovní ukázkovou a e-mobility zónu, fórum Praktický průvodce digitalizací, fórum GaLaBau Landscape Talks a Green-blue path.

Kromě pravidelných vystavovatelů se letos veletrhu opět účastní mnoho zajímavých mladých firem. Na celkové výstavní ploše 60 000 čtverečních metrů se představí na 1000 vystavovatelů. Ve 14 výstavních halách a na venkovních prezentačních plochách budou například expozice školkařské produkce, firem s nabídkou mechanizace jak pro produkční zahradnictví, tak i pro údržbu zeleně, substrátů, hnojiv a dalších produktů pro realizační firmy, krajinářské architekty, zástupce měst, provozovatele hřišť a sportovišť. Návštěvníci se mohou předem připravit online, pomocí databáze vystavovatelů, produktů a interaktivního plánu výstavy.

Veletrh GaLaBau proběhne 11.–14. 9. 2024 na výstavišti v Norimberku.

Podle materiálů GaLaBau zpracovala Daniela Urešová

Celý text článku naleznete v tištěné verzi časopisu Zahradnictví 8/2024.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down