V Minieurolandu rozkvete na 70 000 letniček

Každoroční květinová akce Květinový festival v Minieurolandu startuje vždy o posledním červnovém víkendu. Návštěvníci mohou vidět přes 70 000 nejkrásnějších jednoletých květin, které vytvářejí různobarevné kompozice a aranžmá. Akce trvá celých pět měsíců do konce října. 

Festival je skvělou inspirací k reallizaci vlastních zahrad . Poskytuje nezapomenutelné zážitky a spoustu zábavy pro celou rodinu . Děti i dospělí se mohou zapojit do soutěží a vyhrát hodnotné ceny. Akci doprovází živá hudba a zajímavý program, jako jsou workshopy, show a performance.

Devátý ročník festivalu bude oficiálně zahájen v neděli 7. července 2024 a přinese návštěvníkům mnoho novinek včetně dobře známé, všemi obdivované atrakce Zahrada lásky.

Při této příležitosti je připraveno ještě více malebných zákoutí, které Vás přenesou do magického světa květin a připraví Vám nezapomenutelné chvilky strávené v pestrobarevné květinové zahradě.

Květiny všemi smysly

Na své si zajisté přijdete jako milovníci květin na několika kilometrech barevného parku, jenž působí na všechny smysly. Je doplněn o oázy odpočinku, kde si naplno budete moci vychutnat místní atmosféru. Celý den bude plný atrakcí, soutěží o ceny a zážitky, které osloví všechny smysly. Přesvědčíte se, že v Minieurolandu je rozmanitá a živá příroda se svou různorodostí na dosah ruky.

Zdroj: Minieuroland*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down