08.09.2023 | 02:09
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Asociace sociálního zemědělství: desetiletá tradice, nová vize

Asociace sociálního zemědělství přechází do další kapitoly svého působení a je zřejmé, že stojíme na prahu nové fáze našeho fungování. Naším hlavním cílem je zvyšování efektivity ve všem, co děláme, což nám umožní nejen růst, ale také reagovat rychleji a účinněji na potřeby našich členských organizací. Rozpoznali jsme také potřebu zvýšit naši viditelnost v širší komunitě, protože věříme, že naše poselství je důležité a mělo by být slyšeno a viděno.

Asociace sociálního zemědělství představuje svůj nový, transformační projekt, který nás všechny uvede do dalšího desetiletí fungování. Projekt je financován Evropskou unií.

Projekt pomůže předefinovat to, jak pracujeme, jak se učíme a jak v Asociaci spolupracujeme. Máme před sebou čtyřfázový plán, který nás povede k dosažení našich nemalých ambicí.

V následujících 24 měsících se můžete těšit na:

– Profesionální rozvoj: Vzdělání a rozvoj zaměstnanců Asociace a deseti pracovníků z členských organizací v klíčových oblastech, od strategického plánování, přes PR  po fundraising.

– Expertní mentorství: Naše týmy budou mít příležitost pracovat ruku v ruce s odborníky v jejich oborech a společně sdílet své zkušenosti a budou nás vést k tomu, abychom lépe my všichni fungovali.

Zde je několik zásadních momentů naší cesty:

1. Plánování pro budoucnost: Vytvoření robustního 5letého strategického plánu s konkrétními kroky pro jeho realizaci pro Asociaci.

2. Progres ve fundraisingu: Zavedení inovativních metod a přístupů pro získávání finančních prostředků od individuálních po korporátní dárce.

3. Moderní PR: Vytvoření dynamického PR plánu, který využívá nejnovější online a offline metody komunikace.

4. Empowerment členských organizací: Poskytování odborného poradenství a podpory členským organizacím, aby mohly efektivně expandovat a inovovat.

Abychom zajistili, že naše Asociace kvalitativně roste a je připravena a nastavena na další desetiletí úspěchu, zaměříme se na to, abychom fungovali s maximální profesionalitou. Zároveň jsme pevně rozhodnuti vytvořit pevné a podporující zázemí pro naše členské organizace, které jsou jádrem našeho poslání.

Věříme, že tyto změny nás posunou k ještě lepším výsledkům a hlubšímu dopadu v oblasti sociálního zemědělství.

Zdroj: Sociální zemědělství

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down