02.08.2023 | 03:08
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Výzva MMR k podávání žádostí o poskytnutí dotace z podprogramu Obnova obecního a krajského majetku po živelních pohromách v roce 2021

Ministerstvo pro místní rozvoj vyhlásilo výzvu č. 3 k podávání žádostí o poskytnutí dotace z podprogramu Obnova obecního a krajského majetku po živelních pohromách v roce 2021, a to pro dotační titul č. 1. Tento dotační titul je ve vztahu ke škodám vzniklým v roce 2021 určen pro řešení následků pohrom na území krajů a obcí, pro něž byly vyhlášeny krizové stavy, a nově také k odstranění škod vzniklých při odklízení důsledků živelní pohromy (tzv. sekundární škody) v těchto územích.

Žádosti mohou oprávnění žadatelé podávat od 17. 7. 2023 od 12 hodin, kdy byla zpřístupněna aplikace DIS ZAD, prostřednictvím které se žádosti vyplňují. Žádosti je možné podávat do 31. 5. 2024 do 12 hodin (včetně).

Ministerstvo pro místní rozvoj upozorňuje, že z důvodu probíhající aktualizace některých podmínek programu Obnova obecního a krajského majetku po živelních pohromách 2020+, v jehož rámci je vyhlašována tato výzva č. 3 k podávání žádostí o poskytnutí dotace, může správce programu upřesnit znění výzvy, popř. příloh. Případná změna výzvy bude uveřejněna u aktuálně vyhlášené výzvy, a to nejpozději do termínu zahájení příjmu žádostí.

Dne 17. 7. 2023 byla provedena první změna výzvy č. 3 k podávání žádostí o dotaci, spočívající v úpravě okruhu oprávněných žadatelů o dotaci.*

Dokumenty naleznete zde

Zdroj:MMR

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down