28.04.2022 | 10:04
Autor:
Kategorie:
Štítky:

AUSTRO VIN TULLN od 5. do 7. května 2022

Přední rakouský veletrh pro vinařství, ovocnářství, technologie sklepů a marketing, 18.000 m² odborných znalostí v oblasti vinařství a ovocnářství . Od 5. do 7. května 2022 se již podruhé koná přední rakouský odborný veletrh pro zemědělství. Na ploše 18 000 m² představí 240 odborných vystavovatelů ze 14 zemí pomocí 450 značek celý hodnotový řetězec pro vinařství a ovocnářství. Přední světové společnosti a specializovaní prodejci tu přímo na místě prezentují své produktové inovace a nabízejí to nejlepší poradenství z první ruky.

Kompetenční centrum: ovocnářství a vinařství

V kompetenčním centru pro vinařství a ovocnářství najdete mimo jiné: vinařské a ovocnářské traktory, stroje na obdělávání půdy, lisy na víno a ovoce, etikety, balicí stroje, plnicí systémy a uzavírací technologie i gastronomická zařízení a vybavení.

Kvalitní odborný program na Austro Vin Tulln

Celkový koncept veletrhu završuje rozsáhlý odborný program pod vedením garantů akce, Rakouského svazu vinařů a Rakouského spolkového svazu ovocnářů, a to za současné spolupráce s vídeňskou univerzitou BOKU a odbornými školami pro vinařství a ovocnářství. Na expertní scéně bude 30 odborníků ze všech odborných oblastí po všechny tři dny veletrhu prezentovat zajímavá témata. Další informace: www.austro-vin.at

Zdroj: ČTK

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down