Bakteriální choroby plodové zeleniny II.

K oblíbené plodové zelenině patří rajčata pěstovaná nejen ve velkovýrobě, ale i drobnými pěstiteli na svých zahrádkách. Výborná jsou čerstvá pro okamžitý konzum, vhodná jsou i k průmyslovému zpracování na výrobu protlaků, kečupů apod. Díky vysokému obsahu vitamínů, karotenoidů a dalších látek působí antioxidačními vlastnostmi blahodárně na lidský organismus.

K oblíbené plodové zelenině patří rajčata pěstovaná nejen ve velkovýrobě, ale i drobnými pěstiteli na svých zahrádkách. Výborná jsou čerstvá pro okamžitý konzum, vhodná jsou i k průmyslovému zpracování na výrobu protlaků, kečupů apod. Díky vysokému obsahu vitamínů, karotenoidů a dalších látek působí antioxidačními vlastnostmi blahodárně na lidský organismus.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *